آپلود عکس

آپلود عکس

دلتا (داتیس لینا تدارک الکترونیک) | دیجی لی | گوپاس | دیجی لی | گوپاس | فروشگاه بزرگ بـــرقیــــــــران | دیجی لی | گوپاس | فروشگاه فایل نگار | دیجی لی | گوپاس | فایلستون | آفمس | فایل گستر | راتا1400


راتا1400
 
نويسندگان
مطالب تصادفی
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 22
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 383
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس
دانلود مباني نظري و پيشينه تحقيق احساس شادكامي و خوشبختي در زندگي

دانلود مباني نظري و پيشينه تحقيق احساس شادكامي و خوشبختي در زندگي

دانلود دانلود مباني نظري و پيشينه تحقيق احساس شادكامي و خوشبختي در زندگي

احساس شادكامي و خوشبختي در زندگي
عوامل موثر در شادكامي
احساس شادكامي و خوشبختي در زندگي
دسته بندي روانشناسي و علوم تربيتي
فرمت فايل docx
حجم فايل 125 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 58

شادكامي:

     شادكامي» از مهم‌ترين نيازهاي رواني بشر است كه تأثير عمده‌اي بر شكل‌گيري شخصيت و سلامت روان دارد و همة انسان‌ها شادكامي را خود و براي افراد مورد علاقه‌شان مي‌خواهند. از عهد باستان تا كنون به احساسات مثبت انسان از جمله شادكامي توجه شده است. افلاطون در كتاب جمهوري به سه عنصر در وجود انسان اشاره مي‌كند كه عبارتند از: قوة عقل يا استدلال، احساسات و اميال. وي شادكامي را حالتي از انسان مي‌داند كه بين اين سه عنصر، تعادل و هماهنگي وجود داشته باشد. ارسطو معتقد است دست‌كم سه نوع شادماني وجود دارد؛ در پايين‌ترين سطح، شادي را همان لذّت مي‌داند؛ در سطح بالاتر شادي همان موفقيت و كاميابي است و نوع سوم شادي از نظر ارسطو، شادي ناشي از معنويت است. وي معتقد است شادكامي حقيقي از ارضاي اميال حاصل نمي‌شود، بلكه از انجام چيزي كه از لحاظ اخلاقي ارزش انجام دادن دارد، يعني از تجلّي فضيلت حاصل مي‌شود. به اعتقاد جرمي بنتام شادكامي غير قابل تشخيص از لذّت‌هاي جسماني بوده، عبارت است از فعاليت‌هايي كه افزايش آنها موجب لذّت و كاهش درد و ناراحتي‌ها مي‌شود. فارابي معتقد است سعادت دنيوي و اخروي انسان با تحقق چهار نوع فضيلت به دست مي‌آيد كه عبارتند از: فضيلت‌هاي نظري، فضيلت‌هاي فكري، فضيلت‌هاي اخلاقي و صناعات عملي. وي راه رسيدن به سعادت را داشتن ملكات اخلاقي دانسته، و خلق نيكو را اعتدال يا حد وسط افراط و تفريط مي‏داند (امانيان، 1388).

      برخي از پژوهش‌گران، شادكامي را حالت رواني مثبتي مي‌دانند كه با سطح بالاي رضامندي كلي از زندگي، عاطفه مثبت و سطح پايين عاطفه منفي مشخص مي‌شود. سليگمن، رشيد و پارك، مفهوم شادكامي را در سه مؤلفه جاي داده است: الف) هيجان‌هاي مثبت (زندگي بانشاط)؛ ب) تعهد (زندگي درگيرانه يا زندگي خوب؛ ج) معناداري (زندگي با معنا). سليگمن معتقد است بر اساس پژوهش‌هاي چند سال اخير، ثابت شده است شادكامي عامل پديدآورندة منافعي به مراتب بيشتر از صِرف احساس خوبي داشتن است؛ افراد شادكام، سالم‌تر و بسيار موفق‌ترند و درگيري و تعهد اجتماعي بيشتري دارند (آذربايجاني و علي محمدي، 1388).

 

2-2-1 حساس شادكامي و خوشبختي در زندگي:

      هيچ چيز مثل زندگي مثبت‌نگرانه نمي‌تواند احساس شادكامي و خوشبختي را در انسان بوجود بياورد. انسان هايي كه احساس خوشبختي مي‌كنند افرادي هستند كه كمتر با افكار و مسائل منفي سروكار دارند و اجازه نمي‌دهند بيش از مقدار لازم و طبيعي با مسائل منفي درگير شوند. با نيمه پر ليوان زندگي مي‌كنند و اتفاقات را از جانب مثبت ارزيابي مي‌كنند. افكار روزانه آنها حول و حوش مسائل خوب دور مي‌زند و با ديدگاهي مثبت كارها و امور زندگي خود را دنبال مي‌كنند. آنها كمتر از نمي‌شود، نمي‌توان و ... استفاده مي‌كنند. مثبت‌بيني نيروي انسان و اراده او را در جهت رسيدن به اهداف و خواسته‌هايش تامين مي‌كند (امانيان، 1388).

 

  2-2-2 معنويات نقش مهمي در شادكامي دارند.

       امور معنوي و پيوندهاي قلبي انسان با آنها بسيار موثر هستند. اين پيوند ها علاوه بر كمك به انسان در جهت داشتن نگرشي مثبت به زندگي به او كمك مي‌كنند در شرايط سخت و منفي و آزار دهنده نيز تسلط بيشتري روي مسائل داشته باشند. انسان بدون معنويات و ارتباطش با اين منابع بي‌تكيه‌گاه است ( آهي، 1387).

 2-2-3 مذهب و شادكامي:

     مذهب آثار مثبتي بر سلامت ذهني خصوصا بر سلامت وجودي دارد اما بر شادكامي كلي بهداشت جسم و روان نيز تاثير دارد فعاليت هاي مذهبي هيجانات مثبت و قوي ايجاد مي كند مناسب و مناسك مذهبي نيز احساسات جامعه پسند توليد مي كند و با حضور ديگران احساس وحدت ايجاد مي شود(اناركي و همكاران ، 1382).

از آنجا كه فرد با ايمان داراي ارتباطات و اعتقادات معنوي است كمتر احساس رها شدگي پوچي وتنهايي مي كند .مايرز (2000)معتقد است ايمان مذهبي تاثير زيادي بر ميزان شادماني دارد. ايمان مورد نظر مايرز ايماني است كه حمايت اجتماعي هدفمندي احساس پذيرفته شدن و اميدواري را براي فرد به ارمغان مي آورد(مير شاه جعفري ، 1382).

سه راه عمده كه از طريق آن مذهب مي تواند موجب ارتقاي سلامت و شادكامي شود عبارتند از :

- رابطه با خدا:"پولنر (1989)دريافت كه گزارش نزديكي با خداوند همبستگي معادل 40/0با شادماني و رضايت از زندگي دارد. پولما و پندلتون (1991)دريافتند كه تجربه اوج و تجربه بهترين پيش بيني كننده هاي سلامتي و خصوصا سلامت وجودي هستند تاثير مذهبي بودن بر سلامت ذهني براي سياه پوستان امريكايي بيشتر از سفيد پوستان گزارش شده است (اناركي وهمكاران ، 1382).

- تاثير در مكان هاي مذهبي (مساجد كليساو....) و يتر وهمكاران (1985)در فرا تحليلي مربوط به 56 زمينه يابي در آمريكا دريافتند كه حضوردر كليسا قويترين رابطه را با شادي و سلامتي داشته است. اين تاثير براي سالخوردگان در بالاترين حد بوده است (اناركي و همكاران ، 1382).

- باورها:سومين راهي كه از طريق آن مذهب ممكن است سلامتي را متاثر سازد از طريق باورها است اليسون (1991)دريافت كه داشتن باورهاي استوار كه گاهي قطعيت وجودي ناميده مي شود با رضايت از زندگي مستقل از حضور در مكان هاي مذهبي و دعاهاي خصوصي همبستكي دارد (اليسون ، 1991).

قطعيت باورها نافذ است وموجب سلامت وجودي مي شود اعتقاد به زندگي پس از مرگ نيز مفيد است بخصوص در مورد كساني كه سالخورده و بيمارند و در معرض خطر جنگ قرار دارند.

از نظر گريلي (1975)فعاليت هاي مذهبي داراي كاركردهايي هستند كه نهايتا موجب افزايش شادماني فردي مي گردد (مير شاه جعفري ،1382)

هليز وآرچل (1998)در بيان اين كاركردها به مواردي از جمله احساس اتصال با معبودي بسيار قدرتمند و مقدس ، عشق ،برابري  واحساس در جمع بودن اشاره مي كنند. همچنين در مذاهب به اين ايماژها و عناصر ياد شده موجب فزايش شادماني آنها مي گردد . در زمينه تأثير ايمان و فعاليتهاي مذهبي بر ميزان شادماني افراد تحقيقات متعددي شده است (اناركي و همكاران،1382).

هاي (1982) در تحقيق خود گزارش كرده است كه 61 درصد كسانيكه در مراسم مذهبي شركت مي كنند احساس آرامش و شادماني مي كنند (اناركي و همكاران ،1382).

در پژوهش ديگري كه توسط هالمان ودمور (1987)انجام شد، اين نتيجه به دست آمده كه فعاليت هاي مذهبي از جمله حضور در كليسا بر شادماني افراد مي افزايد. آنها در توجيه علت اين امر به حمايت اجتماعي كه حاصل شركت در فعاليت هاي دسته جمعي است اشاره مي كند (امانيان، 1388).

 كالدور (1994) معتقد است كه افراد مذهبينزديكترين دوستان خدود را از ميان افراد مذهبي انتخاب مي كنند و علاوه بر داشتن احساس نزديكي به خداوند ، نسبت به مردم ديد مثبتي دارند كه همه عوامل بر شادماني آنها مي افزايد (اناركي و همكاران ،1382).

2-2-4  عوامل موثر در شادكامي

     يافته ها نشان مي دهد كه مردم شادمان خودشان آن را فراهم كرده اند و شادكامي امري تصادفي و يا ژنتيك و يا غير انتخابي نيست. شايد به نظر برسد مردم شاد بهترين چيزها را در زندگي دارند ولي حقيقت اين است كه انها از آنچه دارند بيشترين بهره و لذت را مي برند. مطالعه روي افراد شاد و دانستن اصول و روش زندگي آنها، به ديگران كمك مي كند كه با پيروي از آن اصول به زندگي شادمانه تري دست يابند.(اكبر زاده،1383).

2-2-5 شادكامي در پژوهش ها:

      يكي از پرسش‌هاي اساسي دربارة شادكامي اين است كه آيا شادكامي حالتي است كه به رويدادها و موقعيت‌هاي زندگي مربوط مي‌شود يا به شخصيت فرد ارتباط دارد و يا اينكه نتيجة تعامل ميان اين دو است؟ بيشتر بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه شادكامي يك ويژگي شخصيتي است. بررسي‌هاي شخصيتي در مورد شادكامي نشان مي‌دهد كه افراد شاد و ناشاد، نيمرخ‌هاي شخصيتي متمايز دارند. در فرهنگ‌هاي غربي، افراد شاد برون‌گرا و خوش‌بين هستند و از عزت نفس بالا و كنترل دروني برخوردارند. در مقابل، افراد ناشاد به سطوح بالايي از روان‌رنجوري گرايش دارند. همبستگي برون‌گرايي با شادكامي يا عاطفي بودن مثبت حدود 70/0 است اما همبستگي روان‌رنجورگرايي با عاطفي بودن منفي بيش از 9/0 است. ‌در پژوهشي كه توسط مرادي، جعفري و عابدي در مورد «شادماني و شخصيت» انجام شد، به ارتباط معنادار شادكامي با ابعاد شناختي، اجتماعي، هيجاني و جسماني شخصيت اشاره شده است. در اين پ‍‍ژوهش، كنترل دروني، خوش‌بيني و تفكر مثبت، هدف‌مندي، خلاقيت، ثبات هيجاني، عزت نفس، خودكارآمدي، برون‌گرايي، نوع‌دوستي، توافق اجتماعي، وظيفه‌شناسي، روابط مثبت با ديگران و سلامت سيستم ايمني بدن به مثابه مؤلفه‌هاي شخصيتي مؤثر در شادكامي ياد شده است. اين پژوهش‌گران بر اين باورند كه بين شادكامي و مؤلفه‌هاي ياد شده، رابطة علّي و دوسويه برقرار است. برخي از پژوهش‌گران نيز شادكامي را متغيري شخصيتي مي‌دانند كه پايه‌اي زيست‌شناختي دارد. هيجان مثبت، رضايت از زندگي، نبود هيجان‌هاي منفي، روابط مثبت با ديگران، هدف‌مند بودن زندگي، رشد شخصيتي، دوست داشتن ديگران و طبيعت نيز شروط لازم براي رسيدن به شادكامي هستند. لوبوميرسكي و همكاران الگوي يكپارچه‌اي از شادكامي ارائه و عوامل شادكامي را از سه جنبه بررسي كرده‌اند: عوامل ژنتيكي (نقطه تنظيم)، شرايط محيطي و صفات شخصيتي (فعاليت‌ ارادي). بر اساس اين پژوهش، عوامل ژنتيكي 50% ، صفات شخصيتي 40% و عوامل محيطي 10% واريانس شادكامي را پيش‌بيني مي‌كنند. لوبوميرسكي و همكاران معتقدند عوامل ژنتيكي، در طول زمان ثابت و پايدار، و در برابر نفوذ و كنترل مقاومند و تغيير در صفات شخصيتي به مراتب بيشتر از عوامل محيطي ظرفيت شادكامي را افزايش مي‌دهد. به نظر مي‌رسد، گسترده‌ترين پژوهش‌ در زمينة شادكامي روان‌شناختي را آرگيل (2001) انجام داده است. وي حاصل پژوهش‌هايش را در كتابي با عنوان روان‌شناسي شادي گزارش كرده است ( آذربايجاني و علي محمدي، 1388).

 به طور كلي، افراد با حالت خوشي و ناخوشي به زندگي خود رنگ مي دهند. فردي كه از شادكامي بيشتري برخوردار است، آرامش و احساس امنيت بيشتر، تصميم گيري راحت تر، ميزان كار مطلوب و، مشاركت بيشتر، زندگي سالم و پر انرژي و در نهايت زندگي رضايتمندانه اي دارد (پريسمن و كوهن[1]، 2005).

2-2-6 چهار رويكرد كلي مربوط به شادكامي:

      برخي مطالعات به بررسي مفهوم شادكامي پرداخته‌اند و اينكه آيا شادكامي يك صفت و ويژگي ذاتي و وراثتي است يا نه؛

در برخي از اين ‌پژوهش‌ها كه شايد بيشترين سهم از مطالعات شادكامي را به خود اختصاص داده باشد، بررسي همبستگي و رابطة عوامل مختلف شخصيتي، فرهنگي، اجتماعي و جمعيت‌شناختي با شادكامي مورد اهتمام بوده است؛ در تعدادي از اين بررسي‌ها سنجش ميزان شادكامي افراد و تهية ابزارهايي براي اين منظور مورد توجه بوده است؛ در بعضي پژوهش‌ها كه در سال‌هاي اخير بيشتر شده، بررسي عوامل مؤثر بر شادكامي و شيوه‌هاي افزايش شادكامي كانون توجه بوده است (قادري بافي، 1381).

 

2-2-7 مهمترين اصول شادكامي

    1- موفقيت در  روابط زوجي و خانوادگي خود هستند. و  زندگي خانوادگي و زوجي براي آنها اولويت اول است. مطاله موسسه گالوپ نشان مي دهد هيچ چيز به اندازه زندگي خانوادگي در شادكامي نقش ندارد. اين بررسي نشان مي دهد اگر چه عواملي مانند موفقيت، خوش شانسي، شهرت، ثروت، آسايش و خيلي چيزهاي ديگر براي بشر لذت بخش است ولي مهمترين عامل شادكامي زندگي خانوادگي است. البته در اين مورد دو نكته مطرح است الف اصل رابطه ب) كيفيت رابطه: بررسي ها نشان مي دهد افراد متاهل شادتر از مجردها، مطلقه ها و يا بيوه ها هستند. در بين خانواده ها، شادكامترين زوج هايي، كساني هستند كه فرزندان آنها بعد از رشد و كمال خانه را ترك گفته اند و ناشادترين افراد جامعه مادران ازدواج نكرده و والدين تك سرپرست هستند. البته تاهل يا رابطه زوجي به تنهايي منبع شادماني نيست بلكه وجود رابطه رضايتمند جرء لازم شادكامي است. اگر چه زوج بودن حتي اگر در همه جهات خوب نباشد بهتر از نداشتن رابطه است. در هرحال به نظر مي رسد آن چه زندگي زوجي را شادمانه مي كند وجود گرمي، صميميت حمايت، ياري و همراهي است. در رابطه خانوادگي داشتن فرزند اگر چه در شادكامي نقش دارد ولي مساوي با شادماني نيست و بسيار از زوجهاي بدون فرزند هم زندگي شادمانه اي دارند. رابطه جنسي سالم نيز يكي از كليدهاي شادكامي است ولي تعداد دفعات آن ربطي به شادكامي ندارد.

2-بعد از ازدواج مهمترين عامل شادكامي “كار” است. كار به خودي خود مي تواند حس مفيد بودن و مولد بودن در انسان ايجاد كند. البته كار در شان و علاقه فرد، بيشترين تاثير راد دارد. كار به انسان اين امكان را مي دهد كه خود را جزئي ازجامعه ببيند و از نظر برخي روانشناسان كار خود علاج بخش برخي از بيماري ها و ناراحتي هاي رواني است. كار وسيله اي است براي بروز استعدادها و دستيابي به خود شكوفايي و نيز در آمد ناشي از كار، برآورده كننده نيازها اساسي انسان و دستيابي با ابزارها ديگر شادماني است. اگر چه نوع كار در ميزان شادكامي نقش دارد ولي در هر صورت هر نوع كاري بهتر از بي كاري و احساس بيهودگي است.

3- درگيري فعال با زندگي: افراد شاد اغلب اوقات مشغول كار، مردم، خانواده، و فعاليت هاي گوناگون هستند. آنها انسان هايي جستجو گر بوده و زندگي را با قدرت به پيش مي برند، به مشكلات حمله مي كنند و در آنها غوطه مي خورند و زندگي را از درون مشكلات مي سازند. مردم شاد بيشتر از زندگي دريافت مي كنند چرا كه بيشتر به آن مي پردازند.

4- مثبت انديشي: خوش بيني يا مثبت انديشي يكي از مهمترين عوامل شادكامي است چناچه مي توان آن را حلقه وصل ديگر عوامل به شادكامي دانست. اين بدان معني است كه اگر فردي همه ملزومات شادكامي مانند ازدواج خوب، شغل مناسب، درآمد كافي، و دوستاني داشته باشد ولي نگرش اونسبت به زندگي منفي باشد از امكانات خود لذت نمي برد و به ممكن است كه امكانات خود را از دست بدهد.



[1]  Pressman & Cohen

دانلود دانلود مباني نظري و پيشينه تحقيق احساس شادكامي و خوشبختي در زندگي


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۲ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۲۰:۵۲ ] [ مهندس احمدي ]

پاورپوينت بررسي معماري مسجد الغدير تهران

در اين فايل مسجد الغدير واقع در تهران مورد تحليل قرار گرفته است. اين فايل در قالب پاورپوينت وداراي 40 اسلايد قابل ويرايش مي باشد. اين فايل براي رشته معماري تهيه شده است.


مشخصات فايل

تعداد صفحات 40
حجم 3857 كيلوبايت
فرمت فايل اصلي ppt
دسته بندي معماري


توضيحات كامل

پاورپوينت بررسي معماري مسجد الغدير تهران

 

زمين مسجد الغدير 800 متر مربع مي باشد كه با وجود  مساحت كم سايت پروژه معمار توانسته حدود 3000 مت مربع زير بنا و فضا فراهم كند. در شبستان اصلي مسجد نام تمام انبيا به وسيله كاشي هاي كوچك نصب شده اند و در شبستاني كه نماز در آن اقامه مي شود نام 12 امام مشاهده مي شود.محراب مسجد كه از اصلي ترين بخش هاي مسجد مي باشد به ارتفاع 14 متر است و نوشته هاي موجود با آب طلا رسم شده است...

 

فهرست مطالب

اين فايل شامل بخش هاي زير است

  • مساحت
  • معمار
  • سبك بنا
  • تزيينات
  • ابعاد حجم
  • بررسي ورودي
  • بررسي محراب
  • ريزفضاها
  • ويژگي بنا
  • توصيف كالبدي
  • بررسي نما
  • مصالح
  • عناصر تشكيل دهنده طرح
  • بررسي گنبدخانه
  • بررسي شبستان
  • نحوه همنشيني فضاها
  • نوع و نحوه بكارگيري مصالح
  • پلان طبقات
  • مقطع
  • سايت پلان
  • و...


توضيحات بيشتر و دانلود



صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۵۴:۵۶ ] [ مهندس احمدي ]
پاورپوينت توانمندسازي و تفويض اختيار به كاركنان

دانلود پاورپوينت با موضوع توانمندسازي و تفويض اختيار به كاركنان، در قالب ppt و در 70 اسلايد، قابل ويرايش، شامل ويژگي فرد توانمند، كساني كه توانمند هستند چه احساسي دارند، هرم مازلو و نيازهاي انگيزه اي كاركنان، برخي علايم كاركنان غير توانمند، تعريف توانمندسازي، توانمندسازي كارمندان، تعاريف توانمندسازي، سير تكاملي مفهوم توانمندسازي، دلايل توانمندسازي

دانلود پاورپوينت توانمندسازي و تفويض اختيار به كاركنان

پاورپوينت توانمندسازي و تفويض اختيار به كاركنان
توانمندسازي و تفويض اختيار به كاركنان 
ويژگي فرد توانمند
برخي علايم كاركنان غير توانمند
تعريف توانمندسازي
توانمندسازي كارمندان
تعاريف توانمندسازي
سير تكاملي مفهوم توانمندسازي
دلايل توانمندسازي كاركنان
دسته بندي مديريت
فرمت فايل ppt
حجم فايل 665 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 70

دانلود پاورپوينت با موضوع توانمندسازي و تفويض اختيار به كاركنان، در قالب ppt و در 70 اسلايد، قابل ويرايش، شامل:

 

منابع انساني: دارايي ارزشمند و ارزش آفرين

سرمايه در گذشته و حال

اهميت توسعه منابع انساني

چرا توانمند سازي نيروي انساني در سازمان هاي طراز اول جهان ضروري است؟

ويژگي فرد توانمند

كساني كه توانمند هستند چه احساسي دارند

هرم مازلو و نيازهاي انگيزه اي كاركنان

برخي علايم كاركنان غير توانمند

تعريف توانمندسازي(Empowerment)

توانمندسازي كارمندان

تعاريف توانمندسازي

سير تكاملي مفهوم توانمندسازي

دلايل توانمندسازي كاركنان

هدف از توانمندسازي

ابعاد توانمندي

الزامات برنامه هاي توانمندسازي

روشهاي توانمند سازي

مدل هاي توانمندسازي

مدل تامس و ولت هاوس

مدل باوان و لاور

مدل غني سازي شغل

مسير توانمندسازي كاركنان

مراحل فرايند توانمندسازي كاركنان

عالي ترين درجه توانمندسازي

موانع تفويض اختيار

مدل ايده آل نولر

مدل سه مرحله اي توانمندسازي كاركنان

تبادل اطلاعات

ايجاد استقلال ساختاري

ابزارهاي توانمندسازي كاركنان

آموزش مستمر و افزايش مهارتهاي فردي

ارزيابي عملكرد و پاداش مبتني بر عملكرد

تفويض اختيار

جريان اطلاعات

پيوند كاركنان با نتايج

اعتماد سازي

سبك رهبري

تشكيل تيم هاي كاري

خلاصه رويكردهاي توانمندسازي كارمندان

 

قسمتي از متن:

ابعاد توانمندي:

توانمندي در تخصص: فرد بايد دانش كار را داشته باشد.

توانمندي در جسارت و عمل: استفاده از آموخته ها در بهبود عمل

توانمندي در تجربه آموزي: كسب تجارب از ديگران و درك تجارب خود

توانمندي در مهارتهاي ارتباطي

توانمندي در تفكر: هنر درك روابط بين پديده ها

توانمندي در وجدان كاري.

 

توضيحات:

اين فايل شامل پاورپوينتي با موضوع " توانمندسازي و تفويض اختيار به كاركنان "  مي باشد كه در حجم 70 اسلايد، همراه با توضيحات كامل تهيه شده است كه مي تواند توسط دانشجويان به عنوان ارائه كلاسي (سمينار  و كنفرانس كلاسي) مورد استفاده قرار گيرد.

پاورپوينت تهيه شده بسيار كامل و قابل ويرايش بوده و در تهيه آن كليه اصول و علائم نگارشي و چيدمان جمله بندي رعايت گرديده است و قالب آن را نيز به دلخواه مي توان تغيير داد.

دانلود پاورپوينت توانمندسازي و تفويض اختيار به كاركنان


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۲۸:۱۸ ] [ مهندس احمدي ]

پاورپوينت بلاكچين چيست

پاورپوينت بلاكچين چيست شامل 46 اسلايد زيبا كه با جديدترين نسخه پاورپوينت طراحي شده و قابل ويرايش مي باشد و براي دانشجويان كاربرد دارد .


مشخصات فايل

تعداد صفحات 46
حجم 5663 كيلوبايت
فرمت فايل اصلي pptx
دسته بندي علوم انساني


توضيحات كامل

پاورپوينت بلاكچين چيست

 

پاورپوينت بلاكچين چيست شامل 46 اسلايد زيبا ، كه با جديدترين نسخه پاورپوينت طراحي شده و تمام اسلايدها داراي slide show بسيار زيبا و كارشده و قابل ويرايش مي باشد . همچنين به راحتي مي توان قالب آن را به مورد دلخواه تغيير داد و در تهيه آن كليه اصول نگارشي، املايي و چيدمان و جمله بندي رعايت گرديده است. اين پاورپوينت براي دانشجويان كاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشي از متن اين پاورپوينت را براي شما آورده ايم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصويري از پيش نمايش اسلايدهاي اين پاورپوينت را براي شما قرار داده ايم تا بتوانيد جزئيات آن را مشاهده كنيد و در صورت تمايل در ادامه مطلب آن را دانلود نماييد .

 

مقدمه

به احتمال فراوان شما هم به تازگي واژه بلاكچين را زياد شنيده‌ايد. امروزه بلاكچين به يكي از موضوعات داغ محافل فناوري تبديل شده است. بلاكچين عضوي نوپا در دنياي اينترنت محسوب مي‌شود و به همين دليل ناآشنايي شما با اين مقوله، چندان جاي نگراني ندارد. در اين مبحث با مفهوم بلاكچين و كاربرد آن آشنا خواهيم شد .

 معرفي بلاكچين به زبان ساده

بلاكچين يعني چه؟ Blockchain از دو كلمه Block به معناي بلاك و Chain به معناي زنجيره تشكيل شده است؛ پس معناي آن مي‌شود زنجيره بلوكي يا به عبارت ديگر رشته‌اي از بلوك‌ها كه دانه دانه به هم متصل شده‌اند؛ چيزي شبيه به واگن‌هاي يك قطار. بلوك هم يعني چيزهاي قطعه قطعه و قالب‌گيري شده؛ مثل بلوك‌هاي سيماني يا مكعب هاي روبيك!

و ...

 

فهرست مطالب

مقدمه

معرفي بلاكچين به زبان ساده

قابليت‌ها و كاربردهاي بلاكچين

تكنولوژي بلاكچين چگونه كار مي‌كند

تراكنش‌ها در بلاك چين

شبكه توزيع شده در بلاك چين

تاثير بلاكچين در عصر جديد چگونه است

چرا تكنولوژي بلاكچين براي بانك‌ها جذاب است

مزايا و معايب بلاكچين

كلام آخر

 

عنوان :  بلاكچين چيست

فرمت : پاورپوينت

تعداد صفحات : 46

پيش نمايش تمام صفحات پاورپوينت

بلاكچين چيست


توضيحات بيشتر و دانلود



صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۴:۰۴:۵۵ ] [ مهندس احمدي ]
اجاره ‌نامه A3 مطابق با استاندارد سازمان ثبت اسناد و املاك

قرارداد اجاره نامه سايز A3 فايل Word قابل ويرايش و نسخه PDF نسخه قرارداد اجاره نامه اتحاديه املاك ايران اگر ميخواهيد يك قرارداد با رعايت تمامي مقررات اتحاديه و قانون اساسي داشته باشيد اين فايل را دانلود كنيد

دانلود اجاره ‌نامه A3 مطابق با استاندارد سازمان ثبت اسناد و املاك

اجاره نامه 
اجاره نامه آپارتمان
نمونه فرم اجاره آپارتمان
اجاره نامه واحد مسكوني
اجاره نامه خانه
اجاره خونه
اجاره نامه واحد اداري
اجاره نامه واحد تجاري
اجاره نامه ويلا
اجاره نامه مغازه
اجاره نامه ملك
فرم اجاره نامه
فرمت اجاره نامه
نمونه اجاره نامه
اجاره نامه ورد
اجاره نامه پي دي اف
اجاره نامه خام
اجاره نامه قابل ويرايش
دسته بندي فرم و مستندات
فرمت فايل docx
حجم فايل 157 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 1

قرارداد اجاره نامه سايز A3

فايل Word قابل ويرايش و نسخه PDF

نسخه قرارداد اجاره نامه اتحاديه املاك ايران

اگر ميخواهيد يك قرارداد با رعايت تمامي مقررات اتحاديه و قانون اساسي داشته باشيد اين فايل را دانلود كنيد.

تمامي بند ها مشابه با مفاد قرارداد اتحاديه ميباشد.

اين اجاره نامه براي قراردادهاي مسكوني و اداري و تجاري معتبر است.

اين قرارداد در دادگاه و ... مورد قبول است

مواردي كه بايد حتما توجه كنيد:

امضا و اثر انگشت موجر و مستاُجر و امضاي شاهد هاي عيني و در دسترس حتما مورد نياز است.

اين قرارداد را بايد دو بار در سايز A3 پرينت بگيريد و بعد روي هم بگزاريد و بين آن كاربن بگزاريد و سپس شروع به نوشتن كنيد

امضاي قرارداد نبايد با كاربن باشد و بايد حتما  روي هر برگ با خودكار امضا شود.

در صورتي كه نوشته هاي دو نسخه اجاره نامه با هم تفاوت داشته باشد از نظر قانوني فاقد اعتبار خواهند بود.

فايل اجاره نامه به دو صورت Word و Pdf مي باشد.

دانلود اجاره ‌نامه A3 مطابق با استاندارد سازمان ثبت اسناد و املاك


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۹ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۵۴:۴۰ ] [ مهندس احمدي ]
پاورپوينت بررسي پديده كرونا

دانلود پاورپوينت با عنوان بررسي پديده كرونا در قالب pptx، قابل ويرايش و در حجم 18 اسلايد شامل مقدمه، تعريف پديده كرونا، انواع كرونا، تخليه پر، تخليه قلم نوري، تخليه تابشي، علت به وجود آمدن كرونا، علت به وجود آمدن كرونا، نشانه هاي كرونا، بهترين زمان مشاهده ي كرونا، آشكار شدن كرونا، آثار كرونا، اندازه گيري تلفات كرونا، جلو گيري از كرونا، منابع

دانلود پاورپوينت بررسي پديده كرونا

پاورپوينت بررسي پديده كرونا
تعريف پديده كرونا
انواع كرونا
تخليه پر 
تخليه قلم نوري
تخليه تابشي
علت به وجود آمدن كرونا
علت به وجود آمدن كرونا
نشانه هاي كرونا
بهترين زمان مشاهده ي كرونا
آشكار شدن كرونا
آثار كرونا
اندازه گيري تلفات كرونا
جلو گيري از كرونا
دسته بندي برق
فرمت فايل pptx
حجم فايل 1327 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 18

مشخصات فايل:

عنوان: پاورپوينت بررسي پديده كرونا

تعداد اسلايد: 18 اسلايد

قالب بندي: پاورپوينت

 

فهرست مطالب:

مقدمه

تعريف پديده كرونا

انواع كرونا

تخليه پر
تخليه قلم نوري

تخليه تابشي

علت به وجود آمدن كرونا

علت به وجود آمدن كرونا

نشانه هاي كرونا

بهترين زمان مشاهده ي كرونا

آشكار شدن كرونا

آثار كرونا

اندازه گيري تلفات كرونا

جلو گيري از كرونا

منابع

 

قسمتي از متن پاورپوينت:           

يكي  از پديده هايي كه در ارتباط با تجهيزات برقدار از جمله خطوط فشار قوي مطرح مي شود كرونا است.ميدان الكتريكي در نزديكي ماده ي رسانا مي تواند به حدي متمركز شود كه هواي مجاور خود را يونيزه  نمايد اين مسِله مي تواند منجر به تخليه جزيي انرژي الكتريكي شود.كه به آن كرونا گويند . عوامل مختلفي از جمله ولتاژ,شكل و قطر رسانا ,ناهمواري وسطح رسانا ,گرد و خا ك ,يا قطرات آب مي تواند باعث ايجادد گراديان سطحي هادي شود كه در نهايت باعث تشكيل كرونا خواهد شد.

دانلود پاورپوينت بررسي پديده كرونا


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۸ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۴:۲۷:۰۷ ] [ مهندس احمدي ]
پاورپوينت مهارتهاي آموزشي و پرورشي (روشها و فنون تدريس)

دانلود پاورپوينت با موضوع مهارتهاي آموزشي و پرورشي (روشها و فنون تدريس)، در قالب ppt و در 211 اسلايد، قابل ويرايش، شامل تعريف يادگيري و تفاوت آن با آموزش، مفهوم پرورش و آموزش، تفاوت مفهومي آموزش و تدريس، چهار ويژگي خاص در تعريف تدريس، شيوه هاي تدريس نوين، تدريس، تعريف يادگيري، تفاوت بين يادگيري و عملكرد، عوامل موثر در يادگيري، نظريه هاي يادگيري، ن

دانلود پاورپوينت مهارتهاي آموزشي و پرورشي (روشها و فنون تدريس)

پاورپوينت مهارتهاي آموزشي و پرورشي 
پاورپوينت روشها و فنون تدريس
پاورپوينت مهارتهاي آموزشي 
مهارتهاي آموزشي و پرورشي 
پاورپوينت مهارتهاي آموزشي و پرورشي 
تحقيق مهارتهاي آموزشي و پرورشي
مقاله مهارتهاي آموزشي و پرورشي
تعريف مهارتهاي آموزشي و پرورشي
دسته بندي روانشناسي و علوم تربيتي
فرمت فايل ppt
حجم فايل 1580 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 211

دانلود پاورپوينت با موضوع مهارتهاي آموزشي و پرورشي (روشها و فنون تدريس)، در قالب ppt و در 211 اسلايد، قابل ويرايش، شامل:

 

تعريف يادگيري و تفاوت آن با آموزش

مفهوم پرورش و آموزش

تفاوت مفهومي آموزش و تدريس

چهار ويژگي خاص در تعريف تدريس

شيوه هاي تدريس نوين

تدريس

تعريف يادگيري

تفاوت بين يادگيري و عملكرد

عوامل موثر در يادگيري

نظريه هاي يادگيري

نظريه شرطي ( رفتار گرايي )

تفاوت نظريه هاي شرطي و شناختي

نظريه ثرندايك

عوامل و شرايط موثر در يادگيري طبق نظريه ثرندايك

كاربرد نظريه ثرندايك در فرايند تدريس

نظريه برونر

كاربرد نظريه برونر در يادگيري

الگوهاي يادگيري

نظريه يادگيري از طريق شرطي شدن كلاسيك (پاولف)

فرايند يادگيري از طريق شرطي شدن

يادگيري از طريق مجاورت (گاتري)

يادگيري از طريق شرطي شدن فعال (ب0اف0اسكينر)

روشهاي ايجاد تغيير در رفتار با استفاده از نظريه شرطي شدن فعال

روش ايجاد رفتار تازه

روشهاي نگهداري رفتار مطلوب

روشهاي تقليل دادن يا محو كردن رفتار نامطلوب

روشهاي تقليل دادن يا محو كردن رفتار نامطلوب

يادگيري از طريق مشاهده (باندورا)

مراحل ياد گيري از طريق مشاهده

اثرات رفتار الگو در رفتار مشاهده گر

يادگيري از طريق شناخت

مزاياي يادگيري از طريق شناخت

تحليلي به فرايند يادگيري انسان

تعريف تفكر

شكلهاي مختلف تفكر

جنبه هاي تفكر منطقي

هدف از پرورش تفكر در فرايند تدريس- يادگيري 

نقش مدرسه و معلم در پرورش تفكر

ارتباط و نقش آن در تدريس

ارتباط

هدف و روش ارتباط

روشهاي برقراري ارتباط

ارتباط ارادي و غيرارادي     

ارتباط رسمي و غير رسمي 

ارتباط كلامي و غير كلامي

ارتباط مستقيم و غير مستقيم

ارتباط فردي و ارتباط جمعي

ارتباط يك طرفه و ارتباط دو طرفه

بررسي فرايند ارتباط

عناصر ارتباط

منبع يا فرستنده پيام

پيام

گيرنده پيام

موانع ارتباط

تدريس

ويژگيهاي تدريس

نكات لازم در تدريس

نظريه هاي تدريس و تحليل آن

هدفهاي نهايي تدريس يا حالت مطلوب

كنش هاي تدريس

به جريان انداختن اطلاعات

ذخيره سازي و اصلاح مجدد

كاربرد كنش هاي تدريس

تفاوت بين تدريس و يادگيري

عوامل موثر بر تدريس

تاثير شخصيت علمي معلم بر فرايند تدريس 

ويژگيهاي شاگردان و تاثير آن در فرايند تدريس

تاثير برنامه و ساخت نظام آموزشي در فرايند تدريس

تاثير فضا و تجهيزات آموزشي در فرايند تدريس

شناخت هدفهاي اموزش

اصول لازم در تعيين هدف

طبقه بندي و تحليل هدفهاي صريح آموزشي در حيطه يادگيري

سطوح يادگيري در حيطه شناختي

سطوح يادگيري در حيطه عاطمي

سطوح يادگيري در حيطه رواني – حركتي

محتواي تدريس

تحليل و انتخاب محتوا

شيوه هاي تحليل محتوا

مراحل تحليل محتوا

تهيه و تنظيم محتواي آموزشي

اصول و ضوابط لازم در تهيه و تنظيم محتواي آموزشي

تحليل و انتخاب روش و وسيله

تحليل مفهوم وسايل آموزشي

انواع وسايل آموزشي

نقش وسايل آموزشي در فرايند آموزشي –يادگيري

انواع وسايل آموزشي

معيار انتخاب وسايل آموزشي

معيار وسايل آموزشي

الگوهاي روش تدريس

عوامل موثر در تدريس

الگوي تدريس چيست

الگوي ماشين نگري و الگوي سازمان نگري

ويژگيهاي الگوي پيش سازمان دهنده

معايب الگوي پيش سازمان دهنده

الگوي حل مسأله

ويژگي هاي الگوي حل مسأله

محاسن الگوي حل مساله

روش تدريس

محاسن روش حفظ و تكرار

محدوديت هاي روش حفظ و تكرار

روش سخنراني

مراحل اجراي روش سخنراني

محاسن روش سخنراني

روش پرسش و پاسخ (سقراطي )

محدوديت هاي روش پرسش و پاسخ

روش نمايشي(نمايش علمي)

محاسن و محدوديت هاي روش نمايشي

روش ايفاي نقش

مراحل اجراي روش ايفاي نقش

محاسن روش ايفاي نقش

محدوديت هاي روش ايفاي نقش

روش گردش علمي

روش گردش علمي از نظر زمان

گردش علمي از نظر برنامه ريزي

روش بحث گروهي

مراحل اجراي روش بحث گروهي

محاسن روش بحث گروهي

محدوديت هاي روش بحث گروهي

روش آزمايشي (آزمايشگاهي)

محاسن روش آزمايشي

محدوديت هاي روش آزمايشي

 

توضيحات:

اين فايل شامل پاورپوينتي با موضوع " مهارتهاي آموزشي و پرورشي (روشها و فنون تدريس) "  مي باشد كه در حجم 211 اسلايد، همراه با توضيحات كامل تهيه شده است كه مي تواند توسط دانشجويان به عنوان ارائه كلاسي مورد استفاده قرار گيرد.

پاورپوينت تهيه شده بسيار كامل و قابل ويرايش بوده و در تهيه آن كليه اصول و علائم نگارشي و چيدمان جمله بندي رعايت گرديده است و قالب آن را نيز به دلخواه مي توان تغيير داد.

دانلود پاورپوينت مهارتهاي آموزشي و پرورشي (روشها و فنون تدريس)


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۷ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۲۹:۰۱ ] [ مهندس احمدي ]

پاورپوينت تهاجم و دفاع (درس 2 آمادگي دفاعي كلاس نهم)

پاورپوينت درس 2 آمادگي دفاعي نهم تهاجم و دفاع


مشخصات فايل

تعداد صفحات 20
حجم 3 كيلوبايت
فرمت فايل اصلي pptx
دسته بندي علوم پايه


توضيحات كامل

پاورپوينت تهاجم و دفاع (درس 2 آمادگي دفاعي كلاس نهم)

 

پاورپوينت درس 2 آمادگي دفاعي نهم تهاجم و دفاع

قابل ويرايش

رنگ بندي و استفاده از افكت هاي متعدد به همراه تصاوير مرتبط با اين درس .

اين پاورپوينت شامل 20 اسلايد از متن اصلي كتاب مي باشد .

مناسب جهت دانش آموزان و معلمان براي تفهيم بهتر مطالب درسي .

ارائه درس به بهترين نحو و زيبايي هر چه تمام تر در كلاس.


توضيحات بيشتر و دانلود



صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۶ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۱۹:۵۸ ] [ مهندس احمدي ]
تحقيق با موضوع ضرورت وجود قانون در جامعه (حقوق زن و مرد در جامعه)

تحقيق با موضوع ضرورت وجود قانون در جامعه (حقوق زن و مرد در جامعه) 163صفحه قالب ورد قابل ويرايش

دانلود تحقيق با موضوع ضرورت وجود قانون در جامعه (حقوق زن و مرد در جامعه)

تحقيق با موضوع ضرورت وجود قانون در جامعه (حقوق زن و مرد در جامعه)
دسته بندي علوم اجتماعي
فرمت فايل doc
حجم فايل 109 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 163

توضيحات:

 

تحقيق با موضوع ضرورت وجود قانون در جامعه  (حقوق زن و مرد در جامعه)  
163صفحه قالب ورد قابل ويرايش

تحقيق با موضوع ضرورت وجود قانون در جامعه  (حقوق زن و مرد در جامعه) 

 163صفحه قالب ورد قابل ويرايش

 

بخشي ازمتن:

فصل اول

ضرورت وجود قانون در جامعه

 

«براي اثبات ضرورت وجود نظام قانوني در هر جامعه، از دو مقدمه بهره مي‌گيريم:

اول- ضرورت عقلي زندگي اجتماعي بشر 

در باب منشا پيدايش جامعه و زندگي اجتماعي در ميان فيلسوفان و انديشمندان اختلاف فراواني بروز كرده ايت و توافقي صورت نپذيرفته است به اعتقاد ما، هم در پيدايش جامعه و هم در دوام و استمرار آن، عامل طبيعي و غريزي و عامل عقلاني با هم تاثير داشته‌اند، زندگي اجتماعي آن ضرورتي را كه براي موريانه‌ها يا زنبوران عسل دارد براي انسانها ندارد. يعني چنان نيست كه انسان نتواند به تنهايي زندگي كند. البته عوامل طبيعي و غريزي در گرايش به زندگي جمع و پيدايش جامعه انساني تاثير فراوان دارند اما اين تاثير به حدي نيست كه جايي براي آزادي اراده و انتخاب انسان باقي نماند، بنابراين، انسان با اختيار خود زندگي جمعي را بر مي‌گزيند و عامل عقلاني، در گزينش وي دخالت دارد. اگر انسان به تنهايي روزگار بگذراند، همه مصالحش حاصل نمي‌شود و اگر بعضي از افراد بتوانند بخشي از مصالح خويش را در خودشان تحصيل كنند، باز اين كار براي همگان ميسر نيست، پس براي اين كه انسان هر چه بيشتر به كمال خود برسد بايد زندگي اجتماعي داشته باشد.

 

دوم- وجود اختلافات در زندگي اجتماعي 

انسان كه براي تامين هر چه بيشتر و بهتر مصالح خود به زندگي اجتماعي روي مي‌آورد در اولين مراحل زندگي جمعي با يك مشكل اساسي مواجه مي‌شود كه مي‌تواند همه فوايد زندگي اجتماعي را از بين ببرد و آن تزاحم خواسته‌ها و درگيري در مورد چگونگي تامين نيازها و بهره‌برداري از مواهب زندگي جمعي است. وجود نيازهاي مشترك از يك سو و محدوديت اشياء و كالاهاي مورد نياز خواه ناخواه به اختلاف مي‌انجامد، اختلاف در اين كه از فلان شيء چه كسر، چه قدر و چگونه استفاده كند. در چنين شرايطي است كه قدرت وجود قانون به منظور تعيين حق و تكليف انسانها در زندگي اجتماعي اجتناب ناپذير به نظر مي‌رسد. به همين دليل است كه در ابتدايي‌ترين جوامع انساني نيز ضوابط و مقرراتي هر چند ساده و ابتدايي وجود داشته است و انسانها خود را ملزم به اطاعت از آنها مي‌دانسته‌اند و تخلف از آنها عواقب سختي را به دنبال داشته است.

سوالي كه در مورد ضرورت وجود نظام حقوقي در جوامع انساني قابل طرح است اين است كه آيا نمي‌توان در حل اين مشكل اجتماعي به عقلانيت و مصلحت انديشي انسان اكتفاء كرد؟ به اين معني كه در مورد تزاحم، خود افراد- بر اساس عقل- مصالح كلي خويش را در مي‌يابند و هر كس از مجموع مواهب و نعمتها به اندازه‌اي و به شيوه‌اي بهره مي‌برد كه مصالح عمومي كاملاً تامين شود و تزاحمات (به بهترين وجه) حل و رفع گردد و بنابراين نيازي به مقررات حقوقي نباشد. پاسخ اين است كه، تاريخ زندگي بشر- از آغاز تاكنون- چنين حل و فصل‌هاي خردمندانه و از روي حسن نيت را نشان نمي‌دهد و كم و بيش قابل پيش‌بيني است كه در آينده نيز بشر تا اين حد ه مقتضيات مصالح عمومي تن در نخواهد داد. 

فهرست برخي ازمطالب:

فصل اول   - ضرورت وجود قانون در جامعه

 

- ضرورت عقلي زندگي اجتماعي بشر 

 

- وجود اختلالات در زندگي اجتماعي 

 

- عدم صلاحيت كافي انسان براي قانون‌گذاري 

 

- صلاحيت انحصاري خداوند براي قانون‌گذاري 

 

- نقش انسان در قانون گذاري 

 

1- در قوانين ثابت و پايدار

 

2- در قوانين متغير و دائمي 

 

فصل دوم- جايگزيني حقوق بشر بجاي قانون اساسي داخلي و فقه 

 

فصل سوم- تاريخچه تدوين كندانسيون رفع تبعيض عليه زنان

فصل چهارم- اشاره‌اي اجمالي به مواد كندانسيون

 

فصل پنجم- تساوي زن و مرد- شعار محوري كندانسيون

فصل ششم- ديدگاه كندانسيون نسبت به شعار محوري كندانسيون

1- واژه‌شناسي عدالت 

2- مقام زن در جهان بين اسلام

3- تفاوت زن و مرد در قانون خلقت

4- تفاوت زن و مرد در حقوق 

5- فلسفه تفاوت‌هاي حقوقي در اسلام 

6- نتيجه

دانلود تحقيق با موضوع ضرورت وجود قانون در جامعه (حقوق زن و مرد در جامعه)


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۴ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۰۸:۴۶ ] [ مهندس احمدي ]

خلاصه و تحليل كتاب سمفوني مردگان (اثر عباس معروفي)

خلاصه و تحليل كتاب سمفوني مردگان (اثر عباس معروفي)در 19 صفحه ورد قابل ويرايش


مشخصات فايل

تعداد صفحات 19
حجم 0 كيلوبايت
فرمت فايل اصلي doc
دسته بندي كتاب ، مقاله و جزوه


توضيحات كامل

خلاصه و تحليل كتاب سمفوني مردگان (اثر عباس معروفي)

 

پيش از هر چيز بايد گفت: كه سمفوني مردگان يك

شاهكار است.              هفته نامه دي ولت- سوئيس

 

 [دود ملايمي زير طاق هاي ضربي و گنبدي كاروانسراي آجيل فروشها لمبه مي خورد و از دهانه جلوخان بيرون مي زد. ته كاروانسرا چند باربر در يك پيت حلبي چوب مي‌سوزانند و گاه اگر جرأت مي كردند كه دستشان را از زير پتو بيرون بياورند، تخمه هم مي شكستند.]

          آسمان برفي بر زمين گذاشته بود كه سال ها بعد مردم بگويند همان سال سياه، نيمي از مردم به سرپناه‌ها خزيده بودند، نيمي ديگر به ناچار با برف و سرما پنجه در پنجه زندگي را پيش مي بردند. برف همه را واگذاشته بود. سكوتي غريب كوچه و خيابان را گرفته بود. لوله هاي آب يخ زده بود، ماشين ها كار نمي كرد، در خيابانها كپه هاي برف روي هم تلنبار شده بود. كاسب ها پياده رو را روفته بودند، اما هنوز نيم متري از بارش شب پيش روي زمين خوابيده بود.]

          و درست در اثناي يك يخ زدگي اجتماعي، يكنفر درب را از روي دريچه‌ي لنز برمي‌دارد و صحنه، قبل از اينكه سمفوني آغاز به نواختن كند- با تمام  سروصداها و سكوت ها و روشن و خاموشي پروژكتورهاي سالنِ نمايش- در مقابل يك لنز مزاحم، تكاپوي خود را آغاز مي كند. سمفوني ايي آغاز مي شود كه سازهايش همراه با مخاطب كوك مي شوند- برخلاف همسري اركستري هاي نمايشي، كه همه چيز در جلو ديدگانِ تماشاچي، خوب و مرتب است- كسي پروژكتورهاي سالن را قبل از آغاز برنامه امتحان مي كند، و اگر شنونده‌ي خوبي باشيم، سالني را تصور خواهيم كرد كه هراز گاهي يك گوشه‌ي آن روشن و خاموش مي شود و در هر بار روشن و خاموشي، شاهد يك پره از يك شخصيت يا حادثه خواهيم بود. اورهان، آيدين، آيدا، پدر، مادر، جمشيد، مارتا،‌ مرد قهوه چي، يك خانه، يك كارخانه، يك قهوه خانه، يك كاروانسرا و آدمها و مكانهاي ديگري كه هر يك نمايانگر خاطره اي هستند از سفها، دوره ها، قشرها و خلاصه، يك شهر، با همه‌ي حرفهايي كه براي نگفتن دارد. در پرتو اين تاريك و روشن، نمايي از شهري يخ زده به چشم مي خورد، در اواخر دوره‌ي رضاخاني، كه جزئيات حقايق تاريخي بر سوراخ سمبه هاي ديوارها و درهايش دلمه بسته اند، و تنها نويسنده اي مي ماند و نت‌هايي كه سالها بعد از ديروز رقم زده مي شوند. و سمفوني اي به دست مي آيد با ردپاي رئاليسم انتقادي با تم مرگ.

          [روزنامه‌ايي از پاچه شلوارش درآورد و خواند: «همه در سكوت مرگ فرو رفته‌اند. شهر خالي از سكنه است. درخت ها سوخته اند. زن ها فاحشه شده اند. نان خالي هم گيرشان نمي آيد. و نمي دانند چطور خودشان را گرم كنند. و تنها در انتهاي شهر، در باغ سرسبزي هيتلر و معشوقه اش زندگي نسبتاً آرامي دارند. اين عكس هيتلر است كه با دست فتح بلگراد را نشان مي دهد. پيش …»

گفتم :‌برو بخواب

گفت: اين عكس،‌ شهر بلگراد را نشان مي دهد كه تقريباً ويران شده است.

گفت: قانون در اين مملكت بيست و چهار ساعت است. فوقش چهل و هشت ساعت.]

آدمي كه «گفت:»، در روشن- خاموش شدن دوباره‌ي پروژكتور باسازي كه هنوز كوك نشده است، در مقابل مخاطب، براي اولين بار با چهره‌ايي مجنون، كه برايش طرح مرگ مي كشند، رخ مي نمايد، محزون ترين ساز سمفوني. كه حضورش تنها با جاي پايي كه از وي روي برف مانده. در ته مانده‌ي خاطرات ديگران به چشم مي خورد. سازي بي پروا كه در داستان متولد مي شود، اوج مي گيرد، و در جنون گم مي شود. آدمي كه: [درجه حرارت بدن آدم به چهل و دو كه برسد، آدم مرده است. پس قبول كن كه مرده ها حرارتشان چهل و دو درجه است.] و به اين ترتيب،‌ روشن فكري خلق مي شود، كه در تمام طول سمفوني دنبال خودش مي گردد و دست آخر، ديوانگي را پيدا مي كند.

          [آيدين، از همان ابتدا بچه‌ي سربه راهي نبود، شيطان در رگ و ريشه اش وول مي خورد، توي گوش هاش وز وز مي كرد،‌ او را به تقلا وامي‌داشت و از او آدمي ساخته بود كه امان ديگران را ببرد و بيچاره كند.

پدر پرسيد: دنبال چي مي گردي؟

دنبال خودم.]

          با اين همه، در جايگاه اجتماعي خود،‌ هم چنان در مرز مرفه ها باقي مي ماند، و بويي از دردهاي قشر فقير نبرده است، گرچه درد بسيار كشيده است. بيشتر، درد مرفه بي‌درد را، دردي كه برايش شاهد بوديم، ابداً درد جامعه‌ي خاكستري داستان را ندارد.

          در برخورد با باربرها مي گويد: [آقا داداش، اين همه جمعيت، قاشق از كجا مي‌آورند؟

اورهان ،  بعضي هم با دست غذا مي خورند.]

در گوشه‌ي ديگري از اين هم نوازي هميشگي، ساز ديگري به چشم مي خورد، ساز سكوت. سازي كه در تمام بخشهاي داستان حضور دارد و پايه هاي داستان را از اساس مي جود و تنها نگاه مي كند.

معصوميتي، كه حضورش را تنها با نگاه كردن به تمام حوادثي كه مي گذرند، اعلام مي كند. رد پايي كه در كرانه هاي شهرهاي امروزه، در هر دكان واكس و آدامس فروشي قابل ديدن است. آدمهايي كه هر روز با چتر سياه و بزرگ و زهوار دررفته اي پدر، از جايي در زندگي پرواز مي كنند.

          حاصل داستان تلخ زندگي آدمهايي در بحبوحه‌ي جنگ. درها و ديوارها را مي گرفتند، تا دشمن به خانه‌شان وارد نشود. و چتربازهايي كه بر سر شهر آوار مي شوند و روي آن خيمه مي زنند. چتربازهايي كه احترام قفل ها و كلون ها و زنجير درها را به سخره مي گيرند، امنيت از دست رفته‌ي داستان اند.

          [يوسف،‌ هر روز روي ايوان محو تماشاي چتربازها مي شد و ساعت ها آن جا مي ماند. نه تشنه اش مي شد، نه نان مي خواست و نه جايي مي رفت. شبانه روز روي ايوان بود. روزي تصميم گرفت خودش پرواز كند. اين كار به راحتي عملي مي شد. به اتقا پدر رفت. چتر سياه و بزرگ پدر را برداشت، با چند تكه طناب خود را به چتر متصل كرد، بر روي بام ايستاد و پرواز كرد.

          همه‌ي واقعه به همين شكل بود كه مادر سالهاي سال به بچه هاش مي گفت برادر بزرگشان پرواز كرده كه به اين روز افتاده.]

          [آيدا، آيدا، آيدا عضوي از خانواده كه كمتر خاطره‌اي از او در ذهن مانده بود. حتي آيدين هم سال ها بعد هر چه فكر مي كرد نمي توانست چيزي از بچگي‌هاي اين دختر بياد بياورد. نه حرف، نه جنجال، نه حضور، در پستوي خانه نم كشيده بود.]

          و از هم سرايان موسيقي داستان، دو دسته مي مانند. دسته زاغهايي كه در عميق كاجهاي سبز زندگي مي كنند

كنند، چقدر ارزش قائل است!!!

          با اين حال، رفتار آيدين در مقابل اين آدمها، كوچكترين اثر غيراسلامي اي بر شخصيتش باقي نمي گذارد. چنان كه با آنها به مهماني مي رود ولي مثل آنها نمي خورد و نمي پوشد و بازي نمي كند. مايه‌ي تاسف است اگر اين صحنه را با صحنه‌اي كه پدر موقع آتش زدن اتاق آيدين نشان مي دهد، مجسم كنيم.

          ديدگاه باز آيدين، قطعاً بر ديدگاه و چهارچوب اعتقادي- اجتماعي نويسنده در خلق چنين شخصيتي صحه مي گذارد و از اين طريق طرز تفكر نويسنده قابل حدس است. آيدين براي وي، ابرازي است براي مخالفت با ارزشهاي كاذب خانواده كه ارزشهاي حاكم بر داستان را تشكيل مي دهد.

اورهان باز هم نقش آفريني مي كند. بچه كه بوديم زياد شنيده ايم كه اگر آدم مغز چلچله را بخورد، ديوانه مي شود و اين عقيده كه در كودكي مان جا مانده بود، اكنون در اورهان نسبت به برادر تكامل مي يابد. – تقابل محافظه كار داستان با روشنفكر آن-. غافل از اينكه جنون آيدين نه از سر خوردن مغز چلچله، كه از غوغاي عميقتري نشأت مي گيرد كه از ازل بر زندگي آيدينها خيمه زده است. اگر كتاب را ببنديم: آيدين، روح هنرمنديست كه هر يك از ما آنرا به كسوت سوحي ديوانه اش درآورده ايم، به قتلگاهش برده ايم و با اين همه او را جسته ايم و تنها و تنها در ذهن او زنده مانده ايم.

          اينجا جا دارد از استادي نيز ياد كنيم كه براي نگفتن، حرف بسيار دارد. و رفتارهاي جامعه‌ي نويسنده با وي قابل تامل است. به تعبير اياز، يك ديوانه‌ي فيلسوف مآب.

          [استاد، مرتاض وار زندگي مي كرد. مثل جوكي هاي هنري به كم ترين قانع بود.] موهاي بلندي داشت و با صورت تكيده و آن ريش خار خار، شبيه تصوير حلاج بود كه در خانقاه شيخ صفي الدين اردبيلي نقاشي كرده بودند.] [شعر كهن مي خواند و شعر نو مي گفت و دورادور به نيما يوشيج ارادت داشت. نمونه‌ي تكامل يافته‌ي و آرمان شهر آيدين كه در اين دنيا برايش جايي وجود ندارد.

از شخصيت خودساخته اي كه چاله هاي ذهنش را با استاد دنحون- كمابيش- پر كرده است يعني آيدين، و ارتباط او با آيدا را بررسي كرديم. بد نيست نگاهي هم به برخورد با پدر بيندازيم:

[مادر گفت: شما خيال مي كنيد پدر دشمن شماست. اما اشتباه مي كنيد.

آيدين گفت: من مي دانم كه چي مي خواهي بگويي. اما خوشبختي او با من خيلي فرق دارد.]

و دربرخورد با اورهان داستان:

[حتي مي توانست، ازبالاي صخره پرتش كند وسط شورآبي كه روحش زودتر غريق رحمت شود. چون پدر مي گفت: هرچه جاي مرده ها خنك تر، عذابشان كم تر. و ما روي قبر آيدا آب ريختيم و مادر شيشه اي گلاب در دست داشت و من منتظر شدم كه بوي گلاب بپيچد.

آيدين هم چنان به آسمان نگاه مي كرد. انگار كه سقوط تدريجي يك چترباز را زيرنظر داشته باشد.]

آدم را به ياد دكتر شريعتي مي اندازد:

«اگر مامور نبودم كه با مردم بياويزم و در ميان خلق زندگي كنم، دو چشم را به اين آسمان مي دوختم و چندان به نگاه كردن ادامه مي دادم تا خداوند جانم را بستاند.»

          نهايتاً ، آيدين در يك كلام، به جنون درمي‌آميزد و در حادثه اي كه هر روز در خيابانها اتفاق مي افتد، سرمه را از دست مي دهد و در اتفاقي ديگر، مادر را و پدر را و آيدا را، چه اهميت دارد كه اينجا بيان كنيم كه چگونه. تنها اورهان، نغمه‌ي ثابت و گوش خراش داستان است، كه آيدين را در اوج جنون به زنجير مي كشد و به پرواز درمي‌آورد.

          سمفوني وارد فراز ديگري مي شود. اوجي واقعي كه تنها، شور يك ساز آب بندي شده و درد كشيده مي تواند ماهرانه آنرا بنوازد، حرارت مضراب،‌ سيمها را داغ مي كند و ساز رابه آتش مي كشد و ادامه، طنين يك ساز سوخته است : موومان چهارم.

          [ما چه آدم هاي پرپري و نازكي هستيم. مثل دود مي مانيم. پدر گفت: مثل بچه‌ي آدم. بچه‌ي آدم چه شكلي است؟ اگر مي خواهي بفهمي كتاب در اصل مال چه كسي است، پانويس هاش را بخوان. آقاي لرد روزهاي يكشنبه تعطيل مي كند. آقاي لرد درگذشت، به او احترام بگذاريم. پدر: بالاخره باد اين پنكه هاي لرد يك روز همه‌ي ما را خواهد برد.

          اگر من نخست وزير شوم همه‌ي وزرا را مي گذارم زن. بعد مي روم مسكو پناهنده مي شوم. چون ديگر مملكت از دست رفته. اين قدر نخند اياز خان. تو عمو صابري؟ موهاي سرت هم كه نخ نما شده. پس اميدت كجاست؟]


توضيحات بيشتر و دانلود



صدور پيش فاكتور، پرداخت آنلاين و دانلود


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ آذر ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۰۴:۴۱ ] [ مهندس احمدي ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ]
.: Weblog Themes By ratablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب
فروشگاه فایل نگار | دیجی لی | گوپاس